top of page
Bowlen Eindhoven

bowlen

BELEEF HET MOOISTE FEESTJE

6Z9A8650.jpg
Bowlen

bowlen

PLEZIER OP DE BESTE BANEN

Op onze in perfecte conditie verkerende WITTE BOWLINGBANEN wordt het bowlen met familie, vrienden of collega’s gegarandeerd een succes. Naar de telling heb je geen omkijken: de geavanceerde scorecomputers nemen al het rekenwerk uit handen. De scores krijgt je na afloop natuurlijk uitgeprint mee naar huis.

De ultramoderne geluidsapparatuur zorgt voor muziek die perfect past bij het thema van dat moment.

Disco Bowlen

disco bowlen

HET ULTIEME AVONDJE UIT

Op zaterdagavond vanaf 21.00 uur start het “Disco Bowlen”. Het bowlen op witte banen krijgt een extra dimensie door de spectaculaire rook- en lichteffecten. Gooi je strikes en spares in een sfeervolle ambiance. Geniet van elkaars gezelschap, trendy muziek en een lekker drankje en hapje. Dankzij onze hightech licht- en geluidsinstallatie is het "Disco Bowlen" een ware happening in glowstyle.

Kinderfeestje Valkenswaard
Kinder bowlen

kinder bowlen

VOOR HET LEUKSTE KINDERFEESTJE

Ideaal voor het organiseren van een kinderfeestje! In de goten van de banen zijn bumpers aangebracht voor gegarandeerd succes. De kinderen krijgen speciale kinderbowlingschoenen aan en voelen zich al snel een echte professional. Na afloop van het bowlen krijgen de kinderen een kleine verrassing. De jarige job en de beste speler krijgen van Bowling Valkenswaard bovendien nog een leuke verrassing aangeboden.

bottom of page